sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uusi laji

Tänään alkoi Sport Dog Parkilla agilityn alkeiskurssi. Sain houkuteltua kurssille mukaan myös Katin ja Frida-mamman, joten meidän ryhmässä oli vahva flättiedustus :)

Maxiryhmää vetää Silja Larmu Levekistä. Hän ei juuri lajin perusasioita käynyt läpi vaan menimme suoraan asiaan, eli putkelle. Olisin ehkä kaivannut hieman muistin virkistykseksi teoriaakin eri opetustekniikoista ja lajista yleensä, mutta ehkä näihin palataan sitten myöhemmin.

Elsa hoksasi putken parin yrityksen jälkeen ja meni sen monta kertaa jo ihan sujuvasti, jopa niin, että pystyin itse lähettämään koiran putkesta läpi ja juoksemaan vastaan. Tämän päivän toinen este oli hyppy, jota harjoiteltiin namialustan kanssa. Hyppy oli helppo Elsalle kun ollaan harjoiteltu samaan tapaan tokoesteellä. Pystyin jo jättämään sen lähtöpaikalle ja käskyttämään sieltä alkuun yhdelle ja lopuksi myös kahden hypyn sarjalle. Muuta ei tänään sitten ehdittykään tehdä.

Elsan aamuruokailu venähti vähän myöhäiselle ja se hieman näkyi, sillä Elsa oli jotenkin vetämätön koko treenin ajan (jos ei muiden luokse sinkoilua lasketa). Maan haistelu tuntui aika ajoin olevan paljon paljon kiinnostavampaa kuin mamman kanssa tekeminen. No, nyt saa likka nukkua muutaman tunnin ja illalla jatketaan tottistreeneillä. Huomenna nomeillaan Pyymäkeläisten kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)