maanantai 6. tammikuuta 2014

Vapaat tokot

Eilen illalla mentiin Elsan kanssa vielä toisen kerran hallille tokoilemaan. Tällä kertaa vapaaharjoituksissa ei ollut meidän lisäksi kuin kaksi koirakkoa, joten meillä oli kolmistaan kenttä koko tunnin käytössä.

Tein Elsan kanssa aika vauhdikkaita juttuja koska ajattelin sen olevan vähän väsynyt iltapäivän agilitystä. Otin lelun kanssa luoksetuloja ja hain nopeutta sivulletulokäännökseen palkkaamalla vauhdista. Muutama kerran myös pysäytin kesken matkan lelulla, sitä emme olekaan aikaisemmin harjoitelleet. Tein lelun kanssa pieniä seuraamisia ja muutenkin hassuteltiin. Teki kyllä ihan hyvää, sillä tajusin agilityn ja siellä ilmenneen maanhaistelun jälkeen, että olen ollut itse todella passiivinen aina kun olemme treenaanneet tottisjuttuja. Siis perusasentoa ja muutaman askeleen seuraamisia. Niissä palkkaan namilla joten Elsa seuraa pelkkää makupalaa. Minun pitää kertakaikkiaan tehdä itsestäni hauskempi ja kiinnostavampi!

Reikkumisen välissä tein makupalakupilla suuntia ja linjoja. Otinpa pari agilityestettäkin esiin ja jatkettiin iltapäivän hyppytreenejä. Loppuun pyysin vielä muutkin koirakot yhteiseen paikallamakuuseen. Nyt kun meitä oli vähän ja tunnelma riehumisen jäljiltä sopivan rauhallinen, pysyi Elsa hyvin ensin minuutin ja sitten vielä kaksi minuuttia makuulla. Yhteensä treenailin 35 minuuttia ja se riitti meille vaikka halliaikaa olisikin ollut jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita :)